ONZE MISSIE

Wij van IvitaSana Laboratories zijn een groeiende groep bekwame experts, innovatieve en getalenteerde mensen met één doel: mensen helpen met het terug krijgen van de controle over hun eigen gezondheid. Elk heeft vrienden en geliefden gezien die getroffen zijn door ziekte of aandoeningen, wat onze visie persoonlijk maakt. Onze missie is om uw algehele gezondheid te verbeteren met therapeutische nutraceuticals van superieure kwaliteit die wetenschappelijk bewezen zijn door onderzoek. Maar daar stoppen we niet.

Dagelijks doorzoekt ons onderzoeksteam wetenschappelijke tijdschriften en oude teksten om aanvullende kruiden, micronutriënten en remedies te vinden om de meest krachtige en heilzame formules te creëren. Artsen, diëtisten en voedingsdeskundigen van onze Adviesraad helpen niet alleen met het formuleren van krachtige bio-actieve formuleringen voor u, maar ze helpen ook uw vragen te beantwoorden. We ontwikkelen op bewijs gebaseerd - educatief materiaal om u te helpen uw bewustzijn te vergroten, omdat kennis u ertoe aanzet om verstandigere keuzes te maken. We staan achter het gezondheidstraject van elke klant, omdat we allemaal verbonden zijn en iedereen het verdient om ertoe te doen.

En dat doen we zonder het milieu te schaden, met alleen veilige, duurzame bronnen en milieuvriendelijke verpakkingen. We voelen dat het onze verantwoordelijkheid is om onze planeet - ons thuis - te helpen beschermen en herstellen voor onze dieren in het wild, oceanen, bomen, maar ook voor onze kleinkinderen en de generaties die volgen.

Waarom doen we deze extreme moeite?

Ons doel is om u te voorzien van de tools en middelen om u te helpen uw maximale gezondheid te bereiken. We zijn gedreven om een revolutie teweeg te brengen in het oude model van ziekte en aandoeningen. De oude manier om symptomen te beheersen, dwingt deze alarmsystemen af te sluiten zonder de oorzaak van het probleem aan te pakken. Zonder het "waarom" en de bron van uw symptomen te behandelen, betekent dit dat het een worsteling zal blijven en erger gaat worden. Dit is niet logisch voor ons. Wij geloven in het herstellen van de gezondheid zoals de natuur het bedoeld heeft, met behulp van de plantaardige ingrediënten en voedingsstoffen die uw lichaam verfrissen, revitaliseren en in harmonie met uw lichaam werken om weer in balans te komen en te gedijen.

IvitaSana Laboratories heeft de vinger aan de pols om te leveren wat de toekomst biedt.

INTEGRITEIT
VLEKKELOZE UITVOERING

VERANTWOORDELIJKHEID

ADVIESRAAD
Wij bij IvitaSana Laboratories begrijpen dat kennis onbetaalbaar is. Daarom hebben we de slimste mensen in hun vakgebied verzameld om die kennis en ervaring bij ons thuis te brengen. Deze experts en professionals beoordelen en helpen onze formules te verbeteren met behulp van jarenlange onbewerkte gegevens. Elk van hen wijdt hartstochtelijk hun leven aan het helpen verbeteren van de kwaliteit van de gezondheid en het welzijn van mensen zoals u.

ONS PROCES

IvitaSana Laboratories ontwikkelt wetenschappelijk bewezen producten die u helpen de pure, gezonde levensstijl te bereiken die u verdient. We gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten die u vertrouwt en onderwerpen ze aan een 5-fasen onderzoeks- en testproces, zodat ze "IvitaSana Laboratories Approved & Certified" worden! Dit is hoe het werkt:

Stap 1: Het creatieproces - We hebben een team samengesteld van meester-samenstellers die enkele van 's werelds meest gerespecteerde artsen, chemici, onderzoekers, voedingsdeskundigen en fitnessexperts zijn. Ze werken samen om melanges van de hoogste kwaliteit te creëren die uw gezondheid helpen revitaliseren.

Stap 2: Wetenschappelijk getest – We gebruiken alleen wetenschappelijk bewezen ingrediënten, zo simpel is het... We voegen nooit een kleine hoeveelheid van een ingrediënt toe om een marketing hype toe te voegen, een enorm probleem dat extreem vaak voorkomt bij bekende merken die te vinden zijn in uw plaatselijke supplementenwinkel. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat u de JUISTE hoeveelheid van elk ingrediënt hebt waarvan de wetenschap aantoont dat het u de beste resultaten geeft.

Stap 3: De puurste ingrediënten – IvitaSana Laboratories gebruikt alleen NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. We hebben de hele wereld afgespeurd naar de hoogste kwaliteit en zuiverste vormen van elk ingrediënt, zodat we u kunnen helpen het totale lichaamswelzijn te ondersteunen. Voel u comfortabel in de wetenschap dat onze melanges ook vrij zijn van antibiotica, kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen!

Stap 4: Ingrediënten testen - We kopen alleen ruwe ingrediënten die worden geleverd met een analysecertificaat voor potentie en zuiverheid. We doen zelfs verdere microbiologische tests tijdens het productieproces om ervoor te zorgen dat elk IvitaSana Laboratories-product puur en krachtig is voordat het in uw handen komt.

Stap 5: GMP-gecertificeerde productie – GMP-certificering is een certificeringsprogramma van derden dat inspectie van productiefaciliteiten omvat om te bepalen of aan specifieke prestatie-indicatoren voor voedselveiligheid en kwaliteit wordt voldaan. Deze certificering garandeert opleiding van personeel, onderhoud van apparatuur, netheid van de faciliteiten en traceerbaarheid van documenten. GMP-certificering is een toewijding aan kwaliteit en consistentie die onze klanten verdienen.

We geloven in onze producten, we gebruiken onze producten en elke stap van ons productie- en ontwikkelingsproces is gecreëerd om ervoor te zorgen dat we dag in dag uit alleen formules van de hoogste kwaliteit voor uw lichaam leveren. Dat is tenslotte wat u verdient, en we zijn hier om u te helpen dit te geven bij elk product dat we produceren.

Op uw gezondheid!

Het IvitaSana Laboratories-onderzoeksteam

Laad De Batterij Van Je Lichaam Weer Op Met De Gezonde Lever Formule van IvitaSana