Veelgestelde vragen (FAQ)

WAT DOET GEZONDE LEVER FORMULE VOOR MIJN LEVER?

Van elk van de 8 krachtige ingrediënten is wetenschappelijk bewezen dat ze een aanzienlijke invloed hebben op uw algehele lever gezondheid. LEVER GEZONDHEID bestrijdt cellulaire leverschade op verschillende niveaus, waaronder door virale aanvallen, toxines, overdosis paracetamol en andere ziektetoestanden. Het helpt ook om levermarkers te verbeteren, oxidatieve stress te verminderen en de metabolische functies van de lever te ondersteunen.

WAT ZIJN DE EFFECTIEVE INGREDIËNTEN IN DE GEZONDE LEVER FORMULE?

Gezonde Lever Formule bevat 8 van de primaire lever gezondheids ondersteuners van de natuur: kurkuma (wortel), biet (wortel), paardebloem, mariadistel, artisjok extract, gember, luzerne, L-cysteïne.

WAT ZIJN DE VERWACHTE EFFECTEN VAN ELK INGREDIËNT IN GEZONDE LEVER FORMULE?

GEZONDE LEVER FORMULE van IvitaSana Laboratories bevat natuurlijke voedingsstoffen van superieure kwaliteit om gezondere levermarker functies te ondersteunen en te beschermen tegen verdere schade.

Kurkuma – Fantastisch voor de lever! Het actieve bestanddeel curcumine bestrijdt vrije radicalen en helpt bij het creëren van meer antioxidanten zoals glutathion om celbeschadiging door oxidatie tegen te gaan. Het helpt vezelig weefsel en vetophopingen in de lever te verminderen. Vermindert aanzienlijk schadelijke immuniteit cytokines. Kurkuma helpt ook bij het wegspoelen van gifstoffen en is gunstig voor andere leveraandoeningen met cellulair herstelvermogen.

Biet – Het unieke rode pigment van bieten zit boordevol antioxidanten die belatains worden genoemd. Belatains bestrijden oxidatieve stress en ondersteunen een andere antioxidant, glutathion genaamd. Ze verminderen ook immuniteit markers in de lever en verhogen op natuurlijke wijze de ontgiftende leverenzymen. En ze helpen de bloedtoevoer naar de lever te vergroten.

Paardebloem - Paardebloem is gebruikt in de traditionele Chinese en Indiaanse geneeskunde om maag- en lever aandoeningen te behandelen. Paardebloem is rijk aan polysachariden. Studies tonen aan dat deze component de lever helpt beschermen tegen schade door paracetamol. Het helpt ook de lever te ontgiften en de galproductie te stimuleren.

Mariadistel - Traditionele geneeskunde heeft Mariadistel, een bloem van de madeliefjes familie, gebruikt voor lever- en galblaasaandoeningen. Onderzoek toont aan dat het vrije radicalen bestrijdt, verhindert dat gifstoffen de cellen binnendringen, helpt bij het maken van eiwitten, vleesbomen vermindert en immuniteit markers verlaagt. Studies tonen tekenen van verbetering binnen 2 maanden.

Artisjok-extract - Artisjokken bevatten weinig vet maar zitten boordevol vezels, vitamines, mineralen en antioxidanten. Een rijke bron van foliumzuur, vitamine C en K, magnesium, fosfor, kalium en ijzer. Artisjok-extract helpt de leverfuncties te verbeteren, immuniteit markers te verminderen, gal te verhogen, vet te verminderen en gifstoffen weg te spoelen.

Gember – Traditioneel gebruikt voor gezwollen gewrichten, cognitie- en ademhalingsproblemen en immuniteitsproblemen. Gember heeft veel gezondheidsvoordelen met antibacteriële en antivirale eigenschappen. Studies tonen aan dat gember problematische leverenzymen vermindert, de immuniteitsmarkerniveaus aanzienlijk verlaagt en de gevoeligheid van het bloedsuiker hormoon verbetert.

Alfalfa – Een bodemloze put van voedingsstoffen, waaronder vitamine A, B1, B6, B12, C, D, E en K, niacine, pantotheenzuur, biotine, foliumzuur, koper, mangaan, calcium, magnesium, ijzer, heilzame saponinen, rijk aan eiwitten en rijk aan oplosbare vezels. Het bevat veel enzymen, waaronder amylase, invertase, pectinase en bevordert de spijsvertering. Deze ondersteunen meerdere niveaus van gezondheid, waaronder gezonde cholesterol- en bloedsuikerspiegels. Het stimuleert ook de hormoonspiegels van de bloedsuikerspiegel, waardoor de vetophoping in de lever wordt verminderd.

L-cysteïne – Dit essentiële aminozuur is een bestanddeel van NAC (N-acetylcysteïne). Het helpt uw antioxidant capaciteit te vergroten en de productie van vrije radicalen te verminderen. Het combineert met glutamaat en glycine om de natuurlijke antioxidant van uw lichaam, glutathion genaamd, te creëren. Glutathion is essentieel voor het immuunsysteem om zijn volledige potentieel te benutten. Klinische studies tonen aan dat cysteïne (NAC) succesvol is in het helpen van ernstige leverschade.

HOE KAN EEN GEZONDE LEVER MIJ HELPEN?

Van de 8 krachtige natuurlijke voedingsstoffen van de hoogste kwaliteit in LEVER GEZONDHEID is wetenschappelijk bewezen dat ze helpen:

• Bestrijd vrije radicalen met antioxiderende eigenschappen

• Bestrijd oxidatieve stress

• Bevordering van herstel van celschade

• Blokkeren dat gifstoffen cellen binnendringen

• Giften wegspoelen door ontgiftende enzymen te verhogen

• Verbeter de eiwitsynthese

• Verminder vleesboom activiteit

• Moduleer immuniteit markeringen

• Verminder immuniteit cytokines

• Verminder vetafzettingen

• Verhoog de bloedstroom

• Boost galproductie

• Beschermen tegen schade door paracetamol

Het kan ook helpen de huid op te ruimen en zwelling in benen, enkels en buik te verminderen.

HOEVEEL POTJES VAN GEZONDE LEVER FORMULE MAG IK VANDAAG BESTELLEN?

Uw lever voert meer dan 500 functies uit die essentieel zijn voor uw gezondheid. Waaronder spoelt bilirubine, cholesterol, hormonen en medicijnen uit. Het activeert ook enzymen, slaat glycogeen, vitamines en mineralen op, produceert en scheidt gal uit, maakt eiwitten en bloedstolling factoren. Het ondersteunen van uw lever met de essentiële bouwstenen die nodig zijn om gezond te blijven, is een voortdurende inspanning. Dus het is gewoon logisch om MEER POTJES IN te slaan en TE BESPAREN op de prijs per potje.

In plaats van ons zorgen te maken over het maandelijks opnieuw bestellen, hebben we korting bundels van 3 en 5 potjes gemaakt met ENORME KORTINGEN.

Door 5 potjes in te slaan, heb je vijf maanden aan krachtige lever voedingsstoffen uit de natuur voor slechts €29 per maand. Dat brengt uw investering terug tot slechts €0,94 per dag! Met dit exclusieve pakket profiteert u van onze bodemprijzen.

Of u kunt onze speciale aanbieding met 3 potjes kiezen voor slechts €39 per maand of minder dan €1,30 per dag.

We weten dat u dol zult zijn op de leverfunctie verbeteraars in LEVER GEZONDHEID en hoe het de ontgifting en het algehele welzijn zal helpen verbeteren.

Vergeet niet dat u 14 dagen 'geld-terug-garantie' heeft! Als het niets voor u is, stuur het dan binnen 14 dagen retour en u krijgt uw geld terug. Dat is onze belofte aan u.

WIE KAN GEZONDE LEVER FORMULE GEBRUIKEN?

GEZONDE LEVER FORMULE  is voor mannen en vrouwen die natuurlijke, extra ondersteuning voor hun leven gezondheid en ontgifting willen.

Uw lever wordt overspoeld met schadelijke stoffen uit het milieu, waaronder luchtvervuiling, pesticiden, gechloreerd water, GGO's, conserveermiddelen, geurstoffen, bijtende reinigingschemicaliën, zware metalen en meer. Elk moet door uw lever worden gefilterd om toxische overbelasting te voorkomen. Door uw lever een explosie van cellulaire voeding van GEZONDE LEVER FORMULE te geven, worden de metabolische functies gestimuleerd voor maximale effectiviteit en de verstandige keuze in de 21e eeuw.

MOET IK GEZONDE LEVER FORMULE VOOR EEN LANGE PERIODE GEBRUIKEN?

Absoluut! Uw lever is een werkpaard dat meer dan 500 functies tegelijk ondersteunt. Het krijgt geen vrije dag. En om aan de eisen te kunnen voldoen, heeft het brandstof nodig. En dat betekent voedingsstoffen. Slechts 2 capsules GEZONDE LEVER FORMULE per dag, biedt een rijke bron van brandstof voor uw lever, zodat deze zijn metabolisme kan laten stoppen en alle gifstoffen eruit kan spoelen.

ZIJN ER BIJWERKINGEN VAN GEZONDE LEVER FORMULE?

Nee. Hoewel GEZONDE LEVER FORMULE geen meldingen van bijwerkingen heeft, raden wij u aan vooraf uw arts te raadplegen als u een chronische ziekte heeft voordat u een supplement neemt.

Let op: Voor de beste resultaten, scheidt u de inname van supplementen met 4 uur van medicijnen.

HOE GEBRUIK IK GEZONDE LEVER FORMULE?

GEBRUIKSAANWIJZING: We raden aan om eenmaal daags 2 (twee) capsules in te nemen. Voor de beste resultaten; neem de capsules 20-30 minuten voor een maaltijd met 250ml water in. Bewaar de capsules in een koele, droge plaats.

HOE BESTEL IK GEZONDE LEVER FORMULE NU?

Klik op de knop "TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN" op deze pagina en u gaat naar een bestelpagina waar u uw keuze kunt maken.

GEZONDE LEVER FORMULE’S krachtige natuurlijke samenstelling van superieure kwaliteit kost nu slechts €49 per potje. BESPAAR MEER door VOORRAAD te nemen met onze exclusieve kortingspakketten voor 3 of 5 potjes.

Uw investering kan dalen tot onze bodem van €29 per maand voor een voorraad van 5 potjes, wat neerkomt op slechts €0,94 per dag. Dat is minder dan een fatsoenlijke kop koffie of thee.

KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN ZODRA DEZE IS GEPLAATST?

ABSOLUUT! Voel u op uw gemak wetende dat u de bestelling op elk moment kunt volgen. Zodra we uw bestelling hebben verwerkt, ontvangt u een e-mail met uw bevestiging gegevens. Als u vragen heeft, kunt u ons een e-mail sturen voor hulp: info@ivitasana.com

Laad De Batterij Van Je Lichaam Weer Op Met De Gezonde Lever Formule van IvitaSana